Rostbiff :)

Rostbiff blir jättegott om den får tillagas långsamt på låg temperatur.
Den här fick gå i 100 grader tills innertemperaturen visade 55 grader och blev perfekt, saftig och god.
Men först marinerade jag den i lite olja, soja, salt, peppar och chili.

Den fick vila ca en timme innan jag skivade den tunt och serverade med potatisgratäng, grönsaker och rödvinssås.

  • Postad i: Kött

Gillar

Kommentarer

elinga
elinga,
Oj så gott!!
nouw.com/elinga
Jessicasmat
Jessicasmat,
S
,
Hej, har två frågor 😊
Hur lång tid tog det ungefär i ugnen?
sätter man bara termometern i mitten av steken och sen håller koll på vad den visar imellanåt?
älskar din blogg!:)
Jessicasmat
Jessicasmat,
Hej! Tack för feedback och fina ord! Det tog ca två timmar. Jag använder en termomter som sätts i och sen ställer man in graderna så piper den när köttet har uppnått den temperaturen. Hör gärna av dig om du har fler funderingar eller om jag behöver bli tydligare i mina beskrivningar 😊
nouw.com/jessicasmat
S
,
Tack för hjälpen! hsr Du något tips på en bra termometer? Jag tycker det är bra så som det är! Älskar att du tar mycket bilder!
Jessicasmat
Jessicasmat,
Jag använder den här https://www.ahlens.se/Inredning/kok/koksapparater-15027/gastromax-hushallstermometer-digital-90182405/?ab_version=B&gclid=Cj0KCQjw9ZzzBRCKARIsANwXaeKuftNP_mXRC21v6u5FYELAgaK30xhh9VG23L_BVxfjN90J5Rkg_z4aAqHLEALw_wcB
tack fina du 🤗
nouw.com/jessicasmat
S
,
Det kommer inte upp något när jag kopierar länken..:/
Jessicasmat
Jessicasmat,
Jag har försökt maila dig privat
nouw.com/jessicasmat