Lasagne av kycklingfärs

Kycklingfärs är ofta på extrapris där jag bor så det kan väl passa bra nu i januari :)

Jag gjorde min lasagne av 500 g kycklingfärs, 1 gul lök, 1 frp mutti tomatsås, 2 vitlöksklyftor, tomatpuré, salt, peppar, oregano, socker.

Bryn färs, lök och vitlök. Tryck i tomatpuré och fräs ihop några minuter.
Häll i tomaterna och puttra ihop till en sås.
Smaka av med salt, peppar, socker och oregano.

Gör en bechamelsås av 2 dl grädde, salt, vitpeppar, och red av med maizena.
Varva i ugnsform och avsluta med färs och bechamelsås.

Gratinera i 200 grader ca 40 minuter. Plattorna ska bli mjuka. Avsluta gärna med skivad mozzarella över lasagnen.
Servera med sallad och tomater.

Gillar

Kommentarer