Kycklinggratäng med soltorkade tomater, champinjoner och bacon
En perfekt bjudrätt då den går att förbereda och sköter sig själv i ugnen det sista
Jag gjorde till 12 personer:
1,8 kg kycklingfilé
2 paket bacon
250 g champinjoner
2 gula lökar
1 burk soltorkade tomater
5 dl grädde
2 msk maizena
2 tsk vitvinsvinäger
Persilja
Börja med att steka kycklingfiléerna runt om i smör. Salta och peppra
Skiva i cm tjocka skivor och ställ i en ugnsform


Stek bacon, lök och champinjoner och blanda med soltorkade tomater
Häll över kycklingen




Blanda grädde, vinäger och maizena och häll över

Hit går det bra att förbereda
Gratinera i 225 grader ca 30 minuter sedan.
Gott med potatisgratäng och sallad till :)

Gillar
juliabrink, SophieBjorklund och gillar detta