Kycklingfilé med ädelostsås

Fylld kycklingfilé med ädelostsås blev middagen häromdagen. Valde att göra potatisgratäng och ugnsbakade tomater till. Gott!
Till 2 pers:
2 kycklingfiléer
Basilika
Bacon
Tomatpesto
1 mozzarella boll
Skär ett snitt i filéerna och banka ut dem lätt.
Salta och peppra, bred ut tomatpesto (eller annan om du hellre vill det)
Lägg på basilika

Rulla ihop och Linda in i bacon
Stek runt om för fin färg
Sätt in i ugnen 200 grader och låt kycklingen gå till 72 grader
När den är ca 68 så lägg på skivad mozzarella

Gör såsen när kycklingen är i ugnen
Häll 3 dl grädde och lite kalvfond i en kastrull och smula ner ädelost
Låt puttra ihop till önskad konsistens
Smaka av om salt behövs

Lägg några tomater i ugnsfast form och salta och peppra. Ringla lite olja över

Servera tillsammans med gratängen :)

Gillar