Kycklingbullar med grönkål

Att ha rostad grönkål i kycklingfärsen är ett superbra sätt för att få den att smaka mer
Jag började med att rosta grönkål med olja och salt i 225 grader ca 10 minuter

Blanda 750 g kycklingfärs, en riven mozzarellaboll, 2 msk ströbröd, salt, peppar och paprikapulver

Blanda i det krispiga på grönkålen i smeten och forma köttbullar

Stek dem i smör tills de är genomstekta

Jag gjorde klyftpotatis till

Och en champinjonsås med lök champinjoner, salt, peppar, grädde och lite vinäger

Servera tillsammans och gärna med extra grönkålschips

Gillar

Kommentarer

jonnasofieh
jonnasofieh,
Det här lät ju väldigt spännande, det måste jag prova! 😍
nouw.com/jonnasofieh
Jessicasmat
Jessicasmat,
Ja gör det, det blir väldigt gott 😃
nouw.com/jessicasmat