Kyckling i pepparsås

I den här såsen reglerar du styrkan av peppar som du vill. Jag har skrivit så mycket jag använde, det blev en perfekt pepprighet för mig.

Till 4 portioner:
900 g kycklingfilé
2 dl crème fraîche
2-3 dl grädde
125 g mozzarella
Ca 10 körsbärstomater
1 msk kycklingfond
1 msk rosépeppar hel
1 msk grönpeppar hel
1/2 msk svartpeppar
Salt

Bryn kycklingen i omgångar runt om i smör, salta och peppra.
Lägg över i ugnsform.

Mortla pepparn fint.
Häll i pannan du brynte kycklingen i.
Häll på grädde, crème fraîche och fond.
Puttra ihop till en sås och smaka av med salt.

Häll såsen över kycklingen.

Ställ in i 200 grader i ca 30 minuter.
Servera gärna med potatisgratäng och sallad.

Gillar

Kommentarer