Kyckling fylld med ädelostkräm

Jag älskar ädelost som är lite mild och inte så ”skarp” så kvibille är en favorit!

Till 4 personer:
800 g kycklingfilé
1 bit ädelost ca 100 g
Salt, peppar
2 msk crème fraîche
En näve ruccola
1 ägg
1 dl panko eller ströbröd
2 msk olja

Putsa kycklingen om den har fett och hinnor på sig. Gör ett snitt i varje file.

Salta och peppra.
Blanda ost, crème fraîche och ruccola. Smaka av med salt och peppar.

Fyll kycklingen med röran och vik ihop.
Blanda panko med olja och paprika pulver.
Vispa upp ägget och pensla kycklingen runt om.
Strö över pankoblandningen.
Jag fick lite ostfyllning över så jag fyllde några champinjoner med den och ställde in i egen form ungefär lika länge som kycklingen.

Ställ in i ugnen 200 g i 25 minuter.
Servera med grönsaker, sallad och lite bearnaisesås.

Gillar