Krämig köttfärspaj:)

Jag är inget större fan av äggstanning men man vill ju inte ha en torr paj heller så den här kan jag verkligen rekommendera!
Nu använde jag färdig pajdeg men gör egen om ni vill.

Till 4-5 bitar:
500 g färs
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
2 dl créme fraîche
1 paket bacon
1 mozzarella
100 g champinjoner

Fräs färsen i smör och ha i den hackade löken.

Stek champinjoner och bacon, pressa i vitlöken.

Häll tillbaka färsen och klicka i créme fraîche.
Koka ihop till en krämig röra.
Smörj en pajform och bred ut pajskalet. Nagga det lätt.
Förgrädda pajskalet i ca 10 minuter, 225 grader.

Fyll skalet med köttfärsröran och toppa med den rivna mozzarellan.
Ställ in pajen i ugnen ca 15-20 minuter.

Servera med grönsallad, tomater och ex feferoni.

Gillar

Kommentarer