Kotlett i grönpepparsås :)

Grönpepparsås är aldrig fel och när köttet får bli klart i såsen blir det ännu godare.

Du behöver:
1 fläskytterfilé
Salt, peppar, grönpeppar
Grädde ca 2 dl
Crème fraîche ca 2 dl
Kalvfond, soja

Putsa köttet och skiva det.
Bryn snabbt på båda sidor. Salta och peppra.

Lägg över i en ugnsform.
Mortla ca 2 msk grönpeppar och lägg i stekpannan. Häll i lite vatten för att lösa upp det som fastnat. Häll i grädden och crème fraîche och puttra ihop till en sås. Smaka av med salt och peppar samt fond.

Häll såsen över köttet och ställ in i ugnen 200 grader ca 30 minuter.

Servera med grönsaker, ris eller potatis.
Mums!

Gillar

Kommentarer

itismadeby
itismadeby,
Ohhh så gott det ser ut - tänk om jag kunnat få det till lunch 😊
nouw.com/itismadeby
Jessicasmat
Jessicasmat,
Tack snälla du för den fina kommentaren 🤗
nouw.com/jessicasmat