Kassler i ugn

Kassler blir lite torrt när man steker det, så jag föredrar att göra i ugnen i sås.

800 g kassler
1 liten burk ananas
Några körsbärstomater
Ca 2 dl riven ost

Sås:
3 dl grädde
1 dl crème fraîche
Tomatpuré, sambal oelek
Juicen från ananasburken
Salt, peppar

Skiva kasslern och lägg i ugnsform
Dela ananas skivorna på mitten och lägg mellan

Blanda ihop såsen och häll över
Lägg på klyftade tomater och strö över osten

Gratinera i 225 grader ca 20-25 minuter
Servera med sallad och kokt ris :)

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
Men mums😨
nouw.com/jenniesh
Jessicasmat
Jessicasmat,
itismadeby
itismadeby,
Så gott det ser ut, farligt gott när jag läser receptet 😊
nouw.com/itismadeby
Jessicasmat
Jessicasmat,