Kålpudding!

Häromdagen blev jag sjukt sugen på kålpudding så sagt och gjort! Det fick det bli

Till 6 portioner:
1 kg vitkål
Smör att steka i
Salt och sirap

Stek kålen mjuk, salta och klicka i sirap. Låt sirapen steka med så kålen blir karamelliserad.

Blanda 600 g färs med salt, peppar, kalvfond och 1 dl grädde, soja och 1 ägg
Blanda till en smet
Varva kål och smet i en ugnsform

Gör såsen under tiden och koka potatisen.

Häll grädde, kalvfond, salt, peppar i en kastrull och koka upp
Red av om det behövs. Smaka av med gelé

Servera tillsammans :)
Jag valde att koka några lila morötter till.

Gillar

Kommentarer

Matpassion
Matpassion,
Jessicasmat
Jessicasmat,
Ja jag älskar husman!!
nouw.com/jessicasmat