Halloncheesecake i långpanna :)

God och mäktig kaka som räcker till många!

Ca 40 st
Sätt ugnen på 175 grader

Till botten:
175 g smör
1 paket digestivekex
Smält smöret och krossa kexen
Blanda ihop och tryck ut i en långpanna med bakplåtspapper 30x40 cm

Grädda ca 7 minuter

Fyllning 1:
250 g vit choklad
500 g naturell färskost
1 dl socker
1 dl crème fraîche
2 msk majsstärkelse
3 ägg

Smält chokladen över vattenbad
Vispa ihop färskost och socker, häll i crème fraîche och majsstärkelse
Rör i chokladen och sist äggen
Bred krämen över botten och ställ kallt

Gör toppingen
3 dl grädde
1 dl florsocker
2 msk vaniljsocker
200 g hallon

Vispa grädden ganska hårt. Blanda i florsocker och vaniljsocker
Rör i de mosade hallonen.

Bred ut över kakan och skär upp i bitar
Garnera med bär, strössel eller choklad :)

  • Postad i: Baka

Gillar

Kommentarer