Grilltillbehör

Några grillkvällar till ska det väl kunna bli trots lite kyligare kvällar. Jag är ju ingen som grillar och går in och äter.
Så tänkte tipsa om lite goda tillbehör till :)
Pimentos de Padron är en favorit.
Lägg på ett grilltåligt fat, ringla över lite olja och salt.
Grilla 15-20 minuter.
Gör samma sak med körsbärstomater.

Förkokta majskolvar grillas med salt och peppar.
Pensla med smält smör innan servering.

Fyllda champinjoner:
Tvätta svampen om den är jordig och bryt av foten.
Fyll med färskost eller mjukost i en smak du gillar.
Grilla ca 20 minuter.


Baconlindade lökringar:
Skala och skiva stora gula lökar.
Linda bacon runt om och grilla så baconet får fin färg.
Pensla gärna med lite bbqsås innan servering.

Servera allt på en stor bricka och strö över havssalt :)

Gillar