Fylld kycklingfilé med champinjonsås

En snabb och god vardagsrätt, medans kycklingen går klart i ugnen fixar du såsen och tillbehör.

Sätt ugnen på 200 grader

1 kycklingfilé per person
1 skiva bacon per person
Soltorkade tomater
Salt, peppar, olja

Putsa kycklingen och gör ett snitt om den är tjock.
Mina var platta så la bara på och rullade ihop.

Salta och peppra, linda in i bacon.
Lägg i ugnsform, ringla lite olja över och ställ in i mitten av ugnen ca 20 minuter. Vänd så baconet får färg på andra sidan.

Champinjonsås:
200 g champinjoner
Smör, salt, peppar
3 dl grädde
En skvätt soja
1 msk kalvfond

Skiva champinjonerna och bryn i smör.
Salta och peppra.
Häll på grädde, soja och fond.
Koka ihop till en sås.

Servera med potatis eller ris, sallad och grönsaker.

Gillar