Fylld fläskfilé!

Vet att många tycker fläskfilé lätt kan bli lite torrt och då ska ni definitivt prova detta för det blir supersaftigt!
Som vanligt fyller ni med det ni tycker om.

Till 4 portioner:
1 fläskfilé
1 Ask färskost
Basilika
Salt, peppar
1 pkt bacon

Börja med att putsa fläskfilén från hinnor och ev fett.

Gör snitt i köttet, men inte ända igenom. Banka ut köttet (går bra med baksidan av en kastrull om köttklubba saknas)

Bred på fyllningen och rulla ihop. Jag har brett på färskost och lagt på basilika, salt och peppar.

Valde att linda in i bacon men det kan man skippa om man inte vill ha de extra kalorierna :)

Bryn runt om i smör och lägg in i ugnen 200 grader tills baconet fått fin färg runt om. Jag vände köttet efter ca 10-12 minuter.

Skiva upp och servera!
Rödvinssås var jättegott till.

Gillar

Kommentarer