Fläskfilégratäng
Så god och saftig gratäng!
Receptet räcker till 3-4 portioner
Du behöver:
1 fläskfilé
200 g champinjoner
2 dl grädde
Salt, peppar
1 dl riven ost
Persilja
Skiva köttet i cm tjocka skivor och bryn i smör. Salta och peppra.


Ställ köttet i rader i ugnsfast form.
Bryn champinjonerna i smör och häll på grädden.
Koka ihop till en ganska tjock sås och häll över köttet.



Strö över riven ost och persilja, gratinera ca 20 minuter i 225 grader.
Servera ned sallad och varför inte ugnsrostad potatis och morot?
Skiva potatis och morot, lägg i ugnsform, ringla över olja och salta. Jag hade även paprikapulver på.
Rosta i ugn 225 grader ca 1 timme.





Servera med sallad.

Ååh så gott 😍❤️