Fläskfilé ala charlemagne

Perfekt bjudrätt då den går att förbereda och ställa in i ugnen när man vill äta
En fläskfilé rätt med champinjonstuvning samt bearnaisesås så den är mäktig, men god!

Jag valde ugnsrostad potatis och morötter till
Olja, salt och peppar på sen in i ugnen 35-40 minuter

Skiva en fläskfilé och stek lätt, salta och peppra
Lägg köttet i ugnsfast form

Skiva färska champinjoner (burk går också bra) och fräs i smör
Salta och peppra
Häll på grädde och koka ihop till en stuvning
Red ev av med maizena

Häll stuvningen över köttet
Klicka över bearnaisesås, se tidigare recept

Ställ in köttet i ugnen 250 grader i ca 10 minuter
Servera med potatisen och baconlindade haricot verts

Gillar

Kommentarer

Beatrixerixon
Beatrixerixon,
Jessicasmat
Jessicasmat,
JohannaAxelsson
JohannaAxelsson,
Oj det ser verkligen gott ut!
nouw.com/johannaaxelsson
Jessicasmat
Jessicasmat,
Tack snälla, det var jättegott 😊
nouw.com/jessicasmat