Färskostfyllda kycklingrullader
Köp de tunnskivade kycklingfiléerna som finns eller skiva tunt av vanliga.
Då är det enklare om kycklingen är lite fryst!
900 g kycklingfilé
Bacon eller skinka
Salt, peppar
Skiva och banka ut filéerna.
Salta och peppra dem


Fyllning:
200 g färskost
Sambal oelek, salt, peppar
Dragon, persilja och timjan
Honung
Blanda ihop och bred ut över kycklingen.




Rulla ihop och linda bacon eller skinka och fäst med tandpetare.

Bryn i smör runt om.

Sås:
1,5 dl vitt vin
Kalvfond ca 1/2 dl
Vatten
Maizena
2 dl grädde
Honung, salt och peppar
Häll i vin, fond och vatten och låt kycklingen ligga med ca 5 minuter.

Lyft ur kycklingen och häll i grädde och ev maizena.
Häll i lite honung och smaka av med salt och peppar

Lägg i kycklingen och puttra ihop ca 20 minuter.

Servera med hasselbackspotatis och grönsaker.



