Dubbelmarinerad fläskfile :)

Jättegott på buffé då den serveras kall.

Börja med att blanda ihop marinad 1:
1/2 dl olja
1/2 dl soja
2 tsk salt
1 tsk socker
Lägg i den putsade fläskfilén

Låt ligga minst 3 timmar men gärna längre.
Ställ in köttet i ugnen 175 grader.
Köttet är klart när innertemperaturen visar 72

Ta ut och låt svalna.

Blanda marinad nr 2:
1 liten burk kapris
1 dl vatten
1 dl vitvinsvinäger
4 dl olja
2 tsk salt
1 tsk peppar
Persilja

Skiva köttet och lägg i marinaden.

Låt ligga ett dygn sedan är det klart för servering.

Gillar

Kommentarer

MikaelaGourmettjejen
MikaelaGourmettjejen,
Jessicasmat
Jessicasmat,
Tack! Är kanon på buffé då den är god kall och går att förbereda 😊
nouw.com/jessicasmat
MikaelaGourmettjejen
MikaelaGourmettjejen,
😋👏har något liknande recept men ska testa ditt någon dag☺️
nouw.com/mikaelagourmettjejen
elinga
elinga,
Men mums!!
nouw.com/elinga
Jessicasmat
Jessicasmat,
itismadeby
itismadeby,
Det här ser jätte gott ut, så det ska jag prova. Marinera 2 ggr har jag aldrig gjort. 😊
nouw.com/itismadeby
Jessicasmat
Jessicasmat,
Tack, jag älskar den här fläskfilé. Alltid uppskattad att bjuda på. Tack för din fina kommentar 😊
nouw.com/jessicasmat