Cordon bleu av kyckling!

Den här rätten blir mastig så max en kycklingfilé per person. Det är mer än tillräckligt.
Dela filéerna och banka ut dem så de blir tunna.

Salta och peppra och lägg ost och skinka på hälften. Lägg över en file.

Vispa upp ägg i en djup tallrik och häll ströbröd i den andra. Doppa kycklingarna i först ägg sedan ströbröd. Låt vila i kylen ca 20 minuter.

Stek i smör på ganska svag värme så de inte bränns.

Servera med sallad, klyftpotatis och sås, ex rödvinssås eller bearnaisesås.

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
thegoldendog
thegoldendog,
Asså jag tycker det e så bra att du lägger upp bilder o verkligen beskriver steg för steg på ett lätt sätt i dina blogginlägg. =) Alla är ju liksom inte mästare i köket (aka mig) o då tycker jag sådana här inlägg är så bra. Man vågar sig på nått nytt som man aldrig testat innan för man fr en klar bild av vad som menas i texten. =)
nouw.com/thegoldendog
Jessicasmat
Jessicasmat,
Tack snälla för din fina kommentar 🤗 Försöker beskriva så även de som inte är i branschen ska förstå.
nouw.com/jessicasmat