Coleslaw och grillad fläskfilé

Coleslaw är ett gott tillbehör till grillat och speciellt hamburgare.
Jag gör min själv, både enkelt och gott! Sen gillar jag inte min lika ”majonnäsig” som de färdiga är.

Gör en rejäl sats, den blir ännu godare dag 2 och 3.

500 g vitkål
3 morötter
Salt, peppar
Ca 3 dl majonnäs

Strimla kålen fint, skala och riv morötterna.
Blanda i en skål och tillsätt lite majonnäs i taget tills du uppnått den krämighet du önskar.

Jag hade en fläskfilé som legat i marinad 6-7 timmar som jag grillade till.
Grilla runt om så den får fin färg och låt den sen ligga på sidan om glöden.

Låt vila och skiva upp i cm tjocka skivor.
Servera med sallad och grillade grönsaker.
Mums!

Gillar

Kommentarer

Felwan
Felwan,

Vilken lyx middag😍

nouw.com/felwan
Jessicasmat
Jessicasmat,
Ja det var riktigt gott 🤗
nouw.com/jessicasmat