Chokladpannacotta :)
En enkel dessert som är perfekt att bara ta fram när det är dags eftersom den ändå måste förberedas.
Till 4 pannacotta:
5 dl grädde
4 msk socker
200 g valfri choklad
2 gelatinblad
Garnering ex hackade nötter, färska bär eller dumlechips.
Blanda grädde och socker och värm. Ta av från värmen och smält chokladen.
Blötlägg gelatinbladen i minst 5 minuter.


Krama ur gelatinbladen och låt smälta i chokladblandningen.
Häll upp i portionsformar och ställ kallt minst 4 timmar.

Förbered din garnering. Jag valde dumle flarn vilket är superenkelt.
Lägg bara ut dumle på bakplåtspapper och ställ in i ugnen 175 grader i 7 minuter.


Strö över lite flingsalt och låt svalna.
Sen är det bara att dekorera pannacottan.



Gillar
Jeffans, MagnifikaMarie och gillar detta
Åh va gott! 😍
Gott!
Mums vad gott!!
Hoppas du får en bra helg 😊 <3