Bakad potatis med skagenröra och halstrad tonfisk

Färsk tonfisk smakar underbart med bara lite salt och citron, mums!
Nu var jag sugen på en lite mer matig måltid annars hade jag bara gjort lite grönsaker till.

1 bakad potatis per person
1 tonfisk per person

Skagenröra:
2 dl crème fraîche
1 dl majonnäs
1 finhackad rödlök
Fryst dill
Salt, peppar
1 burk rom
1/2 pressad citron
Räkor ca 200 g skalade

Blanda ihop allt och smaka av. Tillsätt ev mer salt, citron eller dill.
Vill man ha en tyngre smak så tar man mer majonnäs.

Picka potatisarna runt om och gnid in med salt.

Baka i 200 grader tills de är mjuka helt igenom ca en timme.

Tonfisken saltar du lätt och pressar lite citron över.
Stek eller grilla den snabbt ca 30 sekunder på varje sida.

Sen är det bara att mumsa i sig :)

Gillar

Kommentarer

majapersssn
majapersssn,

Det såg så gott ut! Älskar verkligen bakadpotatis med skagenröra

nouw.com/majapersssn
Jessicasmat
Jessicasmat,

Tack! Ja det kan man inte få för mycket av 🤗

nouw.com/jessicasmat

Liknande inlägg