Bakad potatis med skagenröra

En bortglömd favorit som görs alldeles för sällan!
Sätt ugnen på 225 grader.

Du behöver:
1 bakpotatis per person
Salt

Stick hål i potatisen och lägg i en ugnsform på salt.
Ställ in i mitten av ugnen tills potatisen är mjuk. Ca 60-75 minuter.

Skagenröra:
500 g räkor med skal
1 dl majonnäs
1 dl crème fraîche
1/2 pressad citron
1 burk röd rom
Salt, peppar, dill
1 liten rödlök

Tina räkorna om du använder frysta.
Skala och häng av räkorna så vätskan försvinner.
Skala och finhacka löken.
Blanda majonnäs, crème fraîche, rom, rödlök.
Smaka av med citron, salt, peppar och dill.
Blanda i räkorna.

Öppna potatisarna och salta.
Klicka i skagenröra och servera med sallad.

Gillar

Liknande inlägg