Annorlunda variant på beercan burger :)

Gör av nötfärs eller högrevsfärs, det är en smaksak, 200 g per burgare.

Krydda med salt och peppar.
Forma till små köttfärslimpor och lägg en öl eller läsk burk i varje.
Bygg upp burgaren runt om burken.
Plocka upp burken och lägg burgaren på grillen ca 20 minuter.
Gör en fyllning av riven cheddarost, riven parmesan, färskost och riven mozzarella. Hacka ner finhackad jalapeños och klicka i fyllningen i hålen.
Lägg några skivor bacon på och grilla 10-15 min till under lock.

Servera med dressing, grillad majs, lök, sallad, tomat, fefferoni och inlagd gurka.
Jättegoda burgare!

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vad gott det där såg ut
nouw.com/2barnsmammaochfru
Jessicasmat
Jessicasmat,
saraboman
saraboman,
Det där lät gott... 😋👍🏼
nouw.com/saraboman
Jessicasmat
Jessicasmat,