Idag kom min symaskin. Jag var lite orolig att den inte skulle komma idag. Men det gjorde den!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Okej, jag sa att jag inte skulle köpa något mer på ett tag.. men det gick inte så bra.
I fredags så beställse jag en symaskin. Så jag hoppas på att den kommer imorgon. Det ända jag behöver nu är tyg och tråd.
Jag har inte sytt sen högstadiet.
Men jag tycker det är kul när man väl är igång.
Har ni någit tips på vad man kan sy? Jag är ju nybörjare så gärna något hyfsat lätt.

Likes

Comments

Igår blev det en tjejkväll med Bea. Vi åkte till Trollhättan och åt på pinchos. Hade lite problem med att hitta dit men tillslut så.
Så klart va det jätte gott och man hade smått matkoma eftersåt.
Eftetåt så köpte vi hårfärg och åkte hem o färgade håret. Jag tog någon med lilanyanser men måste färga en gång till då jag har kvar lite bruna slingor. Så det ska jag göra imon.
Så det gjorde vi på kvällen, färgade håret och kollade på talang.
Så det va en jätte bra kväll som måsye göras om!
Nu ikväll är jag och Marcus barnvakter så det blir lite ostbågar och Melodifestivalen, ibland får barnen bestämma.

Likes

Comments

Ja hela huset kunde brunnit upp.. jag hörde ett litet larm när jag va på toa inatt men tänkte att de ba va hos grannen över som hade sats igång. Det skumma va att jag hörde de bara när jag satt på toalettet..
Sen när jag la mig i sängen o komlade telefonen så såg jag att de blinkade blått i rummet.. så jag kokka ut o de va ambulasen så tänkte de är la i huset bredvid o någon skadat sig.
Sen såg jag met ljus så jag gick till andra sidan lägenheten och där stod brankåren.
Då har de alltså börjat brinna lite i vasken i tvättstugan men det va mest rök.
Hur det har hänt vet dom inte, men något papper med något på.
Så nu ska de saneras där och vi kan inte använda tvätta på några dagar. Hoppas de fixas fort!

Likes

Comments

Denna dagen kommer bli väldigt lugn. Som det ser ut just nu iallafall. Jag behöver inte mocka idag för det fixar en annan för mig idag. Jag känner bara att jag har fortfarande inte landat och bara kunnat andas än.
Det har vart att åka till skåne två gånger och det tar ju några timmar. Sen har jag haft hela stallet, vart hos mina föräldrar, köra till sjukhus. Så nu ska jag bara ta det lungt och mysa med alla djuren.

Något jag är väldigt bra på att glömma bort är att ge mig själv egentid. Bara få va lite själv och göra något som gör att jag går ner i varv. Så glöm inte det, det är viktigt!

Likes

Comments

Jag sitter just nu o kollar på Ullared och jag blir så shopping sugen.. Men jag beställde lite från jhnsport igår. Ett par mjukis och tröja till mig. Sen till Marcus beställde jag en onepiece och kalsonger.
Så det får vara det för denna månaden.

Vi va ju och köpte en valp också fanns det en kvar. Marcus sa nej..först.. dagen efter fick jag skriva till uppfödaren så fick jag hämta den också. Så jag hämtade henne i förrgår. Så nu är det Wilma och Tilda de två systrarna.
Det är så mysigt och så roligt. Känns verkligen som att familjen blir mer och mer komplett.

Wilma ❤

Tilda ❤

Likes

Comments

Okej jag vet inte vart jag ska börja men jag försöker.
Mina känslor nu har vart väldigt upp och ner. Jag förlorade min bästavän, min familjemedlem min älskade hund i tisdags men jag fick reda på de när jag kom hem i torsdags. Som tur är ändå för jag hade inte velat få reda på det när jag va i säfsen.
Men min älskade Eddie är nu med änglarna, det känns jätte konstigt..

Sen till det som jag har vary glad över.
förra veckan bestämde vi oss för att skaffa en liten hund. Så vi har verkligen sätt fram emot det. Därför hade jag även hemlängtan. Igår hämtade vi henne och hon heter Wilma, är 8 veckor. Nu när det har gått en dag med henne och hon verkar trivas. Det är bara det att hon piper när hon får va själv på golvet. Även när vi ska sova och hon får inte va i sängen om vi inte är vakna. Så vi har bestämt oss för att hämta hennes syster imon som är den ända som inte har blivit tingad.

Även mamma o pappa hade köpt två vaplar fast av en annan uppfödare. Dom köpte em i måndags och andra på tisdag förmiddag.
På tisdagkväll fick Eddie magomvridning, och det går så fort så det är jätte svårt att hinna rädda, tyvärr hann dom inte.

så det har verkligen vart alla känslor på samma gång.

Likes

Comments

Även idag blev det längdskidor. Vi körde en annan väg som bara va 3 km men den va jobbigare och roligare.
Jobbig: Va +grader och mer snö i själva skidspåren så blev sämre glid.
Roligare: Mer nedför backar och inte lika raka spår som igår.

Jag vet att det är mycket liknande bilder men det är så fint här.
Imorgon åker vi hem och jag har lite hemlängtan så ska bli skönt.
Ny resa blir på fredag men då är det vara över dagen.

Likes

Comments

Idag har vart en väldigt aktiv dag. Vi började med en god frukost som bestod av ägg och rostat bröd och kaffe såklart. När vi hade ätit och börjat piggna till så begav vi oss till skiduthyrning och hyrde längdskidor. Så vi tog en sträcka på 5km och asså dey va ju jobbigare än jag minns det men de va ändå väldigt kul.
Sen har vi chillat, ätit middag och nu på kvällen gar vi åkt pulka.
Nu tänkte vi spela skip-bo och sen krypa ner i sängen och kolla på frost.
Och idag fyller min underbara bästavän Jessica år! Massa med grattis till henne och önska jag kunde träffat henne och sagt grattis 💗

Likes

Comments