Firat midsommar som vanligt, sedan ett par år tillbaka, med mina fina gymnasievänner + en hel del andra. Vi blir bara fler och fler för varje år, och har alltid lika kul!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var det exakt sju månader sen jag sa hejdå till Philippa på Landvetter, men igår befanns vi oss äntligen båda två tillbaka i Jönköping och fick krama om henne. Bättre än bäst! Det enda som saknades var vår Lisa! Men dröjer inte länge tills jag får se henne igen!

Likes

Comments

... Och där var jag hemma i Jönköping igen (kom hem i måndags egentligen men, men)! Hade bestämt mig för att överraska familj och vänner med hemkomsten, så bokat biljetten gjorde jag för någon månad sen. Känner mig både glad och sorgsen över att vara hemma igen. Självklart underbar att få krama om mina nära och kära igen efter att inte ha setts på 6-7 månader! Men älskade att bo i Melbourne, mitt liv som var så pass enkelt. Nu är det bara att jobb på igen året ut och förhoppningsvis komma tillbaka till mitt andra hem.

Träffade så många fina och underbara människor och saknar dem redan ❤️

Har inte haft speciellt jobbigt jetlag, vaknar dock 5-6 på morgonen och är klarvaken. Annars så har jag mest tagit det lugnt. Träffat Josefine och Maria och åt på Pinchos!

Likes

Comments

Har nu idag (14e) alltså gått sex månader sedan bilen rullade mot Landvetter. Dock på grund av förseningar osv kom vi inte iväg med flyget förrän morgonen den 15e september. Landade i Sydney på eftermiddagen den 16e och var ganska trötta efter den långa flygningen. Visste inte riktigt vad vi gett oss in på, men nu ett halvår senare är jag fortfarande här i Melbourne! Har varit både jobbiga, roliga, påfrestande och alldeles underbara stunder här borta! Är så glad att jag valde att flytta just till denna staden!

Likes

Comments

Idag var Lisa och Erics sista dag i Melbourne så vi gick till Hosier Lane, en gata full av grafitti som ändras och fylls på hela tiden. Roligt coolt faktiskt!

Saknar redan Lisa men inom en snar tid får vi kramas igen förhoppningsvis! Så roligt att få visa upp mitt fina Melbourne!​

Likes

Comments

Först och främst fick jag äntligen krama om min älskade Lisa i förgår efter nästan 6 månader ifrån varandra!! På kvällen gick jag och Nora på Moonlight Cinema i Royal Botanical Garden. Hade varit supermysigt om det inte hade börjat regna under filmen gång, vi hade som tur var förberett oss med paraply, så blev helt okej ändå! Verkligen ett tips!
Igår lagade jag, Nora, Lisa och Eric tacos hemma hos oss, något som alltid går hem! Idag hängde vi i solen och pratade om vad som hänt medan vi varit ifrån varandra och senare på kvällen åkte vi till St Kilda för att se pingviner. Såg tyvärr bara 2-3 st men jag har ju sett innan så var nöjd ändå!

Likes

Comments

Inser att livet är ganska härligt ändå. Hösten har nu tydligen intagit Australien, men klagar då inte. När temperaturen ligger runt 30 och över är man ganska nöjd! Sitter just nu i en ny favoritpark, Fitzroy Gardens. Bra musik i öronen, inte ett moln på himmeln och det är nästintill 40 grader varmt. Kan ju säga att jag svettas ihjäl och känner mig mest som en pöl, men ändå.

Likes

Comments

Vad har jag haft för mig de senaste dagarna? Jo i lördags hängde jag med Amanda, som varje helg haha. Åkte in till stan vid 3.30 och hängde på ett casino till klockan blev 6, spelade inte själv dock utan kollade på när andra spelade bort sina pengar istället. Annars har jag hängt vid pooler och parker då Melbourne bjudit på riktigt varmt och soligt väder. Trots att det nu är början på Australiens höst, knäppt det där.

Likes

Comments

Just nu sitter jag svettig i Queens Park i Moonee Ponds efter en joggingtur hit. Melbourne har bjudit på riktigt varmt väder (ibland lite väl varmt) de senaste dagarna efter en lång period av ganska svalt väder, inte mig emot dock.

Har nu varit i Melbourne över 160 dagar, tankarna går lite åt båda håll, trivs så otroligt bra här och älskar alla möjligheter som finns, men Jönköping är ändå "hemma". Ska iallafall njuta till fullo av tiden här, innan det blir daga att säga hejdå till mina vänner och mitt andra hem.

Likes

Comments

Igår hängde jag med två gamla kollegor Amanda och Gabe. Satt hemma hos mig fört ett par timmar innan vi åkte ut och gick runt bland klubbarna i CBD. Resulterade till 3 timmars sömn och är ganska slut idag haha.
Nora och jag åkte ner till St Kilda idag för att hänga på St Kilda Festivalen idag. Var inte speciellt imponerad ärligt talat, kände inte igen några artister och sen var det en stor marknad med hur ungefär halva Melbourne där. Men lite kul ändå.

Likes

Comments