ONSDAG 2 MAJ


Dagen efter första maj blev även lugn för min del. Efter en skön sovmorgon satte jag på Pom & Flora för att äta frukost. Så god var den, ja himmelsk nästan. Vid 13-tiden gick jag iväg till Björn Axén Academy för att sitta modell för Diana.


När Heidi slutade för dagen mötte jag upp henne och vi strosade omkring i stan, kollade i affärer och åt sushi till middag. Vilken mysdag.

Gillar

Kommentarer

IDYLLISK FÖRSTA MAJ

Första maj. Jag och Heidi gick ner till Nybroplan, satte oss vid vattnet och väntade på en båt som skulle ta oss ut till Djurgården.


Medan vi väntade passade vi på att köra videosamtal med Julia, Heidis tvillingsyster.


Vi mötte upp Kajsa som självklart var med och firade första maj tillsammans med oss.


Vi hoppade av långt ute på Djurgården och strosade oss inåt mot stan igen. Det var hur skönt som helst att komma utanför centrum och bara höra fågelkvitter blandat med vågor och våra skratt.


Halvvägs in i promenaden satte vi oss ner på en brygga och njöt av solen som bokstavligen stekte. Bara armar var att föredra (enligt mig åtminstone).


Vi stannade upp för både utsikt och statyer men framför allt alla fina drömhus som ligger ute på Djurgården.


Lagom tills att vi kom in igen var vi superhungriga alla tre. Vi satte oss på T.G.I Friday's i Kungsträdgården och åt den godaste middagen på länge. Kunde inte ha bett om en bättre första maj, precis som jag ville ha det.

Gillar

Kommentarer

SUNDAY BRUNCH SPOT

Igår bjöd vi in till grillkväll och fest, tretton tjejer i vår lilla lägenhet. Mys! Kvällen fortsatte sedan med dans på Sturecompagniet.

När vi vaknade idag hoppade vi på bussen till Sthlm Brunch Club för söndagsbrunch, precis som det ska vara. Vi passade på att dricka en kopp kaffe medan vi köade för ett bord. Resten av dagen har vi strosat omkring i stan, myst ner i soffan och tagit bussen till söder för att hälsa på Kajsa. Kan en söndag bli bättre än så?

Gillar

Kommentarer