thinking out loud

Da jeg først ble sykmeldt tenkte jeg at siden jeg hadde mye fritid, skulle jeg oppdatere bloggen oftere. Jeg skriver liste over ting jeg ønsker å blogge om, men så faller jeg helt ut. Mest av alt har jeg i det siste mistet motivasjon og hatt noen tunge dager. Det er vanskelig å forholde seg til reglene nav har i forhold til utbetalinger og når det skjer, hvilket har gjort at økonomien ikke har vært helt på topp og dette ødelegger en del i hverdagen og humøret. Jeg er så heldig å ha en familie som hjelper til i forhold til økonomi, men det er så forferdelig kjipt å føle at jeg har blitt fratatt kontroll på min egen økonomi. Når man er sykmeldt kan det være godt og innimellom gjøre småting som gjør hverdagen litt hyggeligere. Jeg har for eksempel lenge hatt lyst til å male litt oftere og kjøpe et stort lerret, men det har jeg jo selvsagt ikke penger til akkurat nå. Jeg fikk en stor vase/potte av samboeren min til bursdagen min som jeg har så lyst til å kjøpe en fin plante jeg kan putte oppi, men det har jeg heller ikke råd til. Prøver å være fornøyd med at jeg kan dra ut og trene og møte venner, men noen ganger er det rett og slett litt vanskelig å holde seg positiv 100% av tiden.

Heldigvis har nedtellingen på cellegiftbehandling begynt og om 3 uker skal jeg på sykehuset for å ta min siste kur. Som jeg gleder meg! Etter det er det bare stråling som gjenstår i tillegg til at vi går mot varmere tider og jeg kan snart gå tilbake til jobb. De tankene gjør det heldigvis litt lettere. Håper at kroppen henter seg raskt inn igjen slik at jeg kan komme meg tilbake så raskt som mulig i en 100% stilling.

Nok sutring for i dag. Håper alle koser seg i det fine påskeværet! Jeg skal selv tilbringe påsken med familie og gleder meg til det. I dag har jeg vært flink husmor og har hatt kjøttsaus stående og putre i tre timer. I kveld blir det god og ordentlig italiensk lasagne (for de som ikke vet det så er jeg halvt italiensk).

God påske!

...

When I first started my sickleave I had plans on updating my blog often and write a lot more, but I sometimes find it so hard when my head and body doesn't want to cooperate. I've been struggling lately with my personal ecomony because of how much you get paid and when you get the money, which is starting to bring me down a little. Being on a sickleave I sometimes want to buy things and have a hobby to make life at home more fun, but when you can't afford anything it makes it hard to be creative with what you can do at home. I can't wait for going back to work and I'm done with my treatment in just a few months. Looking forward to be in control over my money and life!


Hope everyone is having a great easter. I'm going to spend some time with my family and I'm really looking forward to it.

Happy easter!

  • LIFE
  • Near Oslo

Liker

Kommentarer