Take me back to Isla Tabarca

Etter to uker må jeg innrømme at jeg savner å være på reisefot. Da vi var i Alicante tok vi en dagstur ut til Isla Tabarca og anbefaler alle som er glad i å snorkle å dra dit ettersom øyen er kjent for akkurat det. Anbefaler å dra dit så tidlig som mulig for tiden går så fort. Vi var så uheldige å ha litt urolig sjø hvilket gjorde at det tok ekstra lang tid å komme seg dit.

Synes ikke prisene var alt for ille for å være en øy, men om du ønsker å spare kan det være lurt å kjøpe utstyr til snorkling før du reiser og eventuelt ta med deg matpakke. Vi var ikke så flinke til å planlegge og brukte ca totalt en tusenlapp til sammen på øyen for mat og utstyr (båt over ikke inkludert). Jeg synes uansett at det var verdt hver eneste krone. Brukte litt tid på å titte rundt øya og rota litt mer hvor det var best å snorkle. Vi endte kanskje opp med å ikke være på det beste stedet for snorkling, men vi så masse forskjellige fisker. Jeg elsker å bare ligge og flyte på sjøen og titte ned på alt livet under meg!

Har du opplevd noe kult i sommer?

...

After two weeks at home, I have to admit that I really miss travelling. In Alicante we chose to take a day trip to Isla Tabarca mostly to do something else, but also to do some snorkeling since the island is known for that. If you are close by I recommend you going. The island is small, but really nice with clear and clean water.

Did you do anything fun this summer?

  • TRAVEL
  • Near Sagene, Oslo

Liker

Kommentarer

alexandraflaa
alexandraflaa,
Wow, så vakkert!
nouw.com/alexandraflaa