Sunnere banan muffins

Her var det fryktelig lenge siden jeg har vært. Jeg hadde plutselig ingen interesse av å blogge, interessen for sosiale medier generelt dabbet sakte men sikkert av. Nå har jeg ekstra tid og vurderer å starte igjen med blogging og være mer engasjert. I går laget jeg disse bananmuffinsene og fikk lyst til å dele de med dere. De er uten sukker, hvetemel, smør og melk og er laget med blant annet honning, havremel, olje, salt, bakepulver, kanel, vaniljesukker. Jeg har valgt å toppe de med peanøttsmør og jordbærsyltetøy og det ble helt himmelsk. Anbefaler på det sterkeste å teste disse ut, spesielt om du har noen overmodne bananer, oppskriften fant jeg her.

Lite tips, jeg kjøpte ikke havremel men i stedet tok jeg havregryn i en høy beholder og moste de med stavmikseren. Fungerte utmerket og jeg slapp å gå ut å handle for disse muffinsene.


------


Made the super good healthier cupcakes the other day. Wanted something sweet and had some bananas that where getting a little bit old. This recipe didn't have any sugar, milk, wheat, or butter but instead there was honey, oi and, wheat made of oats. A lot healthier and very tasty. I topped it with peanut butter and strawberry jam and could'n stop eating them!

  • LIFE

Liker

Kommentarer