Green flower power

Jeg har alltid vært veldig flink til å bruke lite farger når høsten kommer og mørket nærmer seg. Da jeg var i Polen med jobben kom jeg over denne grønne skjorten med små hvite blomster på og måtte bare ha den. Den er laget av bomull og er kjempedeilig å ha på, og fargen er så fin. Perfekt høstfarge! Bare fordi det er høst, grått og temperaturen har sunket, så trenger man ikke å matche været. I år skal jeg prøve å gå inn for og heller matche de fine fargene som kommer på høsten.

Shopping i Polen er så bra! Litt billigere, også på kjedebutikker som for eksempel Zara, og så har de butikker som vi ikke har hos oss.

Ha en fin dag! Jeg ligger fortsatt og drar meg i sengen 😜

---------------------------------

I've never been really good at wearing colorful pieces when fall arrives, but when I saw this shirt in Poland I had to buy it. First of all, the color is really nice and will be perfect for fall. It is also very comfy to wear since it's made of cotton.

For us in Norway, Poland is a lot cheaper so shopping there is so much fun.

Have a wonderful day! I'm still in bed 😜

#nouwoutfit

  • FASHION
  • Near Sagene, Oslo

Liker

Kommentarer

Nattyml
Nattyml,
Så fin bluse, den kledde du skikkelig! Gleder meg til gravidmagen blir mindre slik at jeg kan bruke høstmoten 😃
nouw.com/nattyml
jessicaproto
jessicaproto,
Tusen takk! Så hyggelig sagt!❤ Dårlig høstmote for gravide altså? Tipper det ikke bare er på grunn av høstmoten du gleder deg❤❤
nouw.com/jessicaproto
Nattyml
Nattyml,
neida, men årker ikke handle inn klær til gravide når ungen snart er ute! 😃 Å gleder meg selvfølgelig til å hilse på den lille <3
nouw.com/nattyml
jessicaproto
jessicaproto,
Det er helt forståelig! Lykke til!😊❤
nouw.com/jessicaproto