GOODBYE HAIR, SEE YOU NEXT YEAR! (VIDEO)

Våknet søndag morgen, 13 dager siden min første cellegift kur og håret har startet å falle av. Hodebunnen var sår og øm og klødde, så da jeg våknet mandag morgen og håravfallet hadde forverret seg bestemte jeg meg for å fjerne alt. Hadde også lest at det skulle hjelpe å fjerne det og jeg merket med en gang det var borte at jeg ikke hadde like vondt i hodebunnen lenger. Jeg bestemte meg for å filme dette først og fremst for å kunne dele med familie og venner som bor langt unna, men også for å fortsette å være åpen om det som skjer med meg for å vise at det er okei. Det er okei å være trist, det er okei å dele, det er okei å holde det for seg selv. For meg er det viktig å dele for å kunne opplyse andre og for å bevisstgjøre andre mennesker slik at man selv blir mer obs og kanskje blir flinkere til å sjekke seg selv.


Det har kun gått en dag og jeg er selvsagt fortsatt ikke vant til følelsen av å ikke ha hår på hodet. Jeg skvatt litt inni meg når jeg så meg selv i speilet, og måtte sove med lue i natt for å ikke fryse. Ble litt kaldt på toppen uten. Jeg har hørt at håret kan forandre struktur når det vokser ut etter endt kur og jeg gleder meg allerede til det kommer tilbake. Blir utrolig spennende å se hvordan det blir!

Ha en fin dag til alle, med eller uten hår! :)

----------------------------------------------------------------------

I started to loose my hair properly on monday, and since my scalp was sore and itching, I decided to remove all of it. It helped immediately on my scalp. I decided to make a video of it first of all so I could share it with family and friends that are fare away, but also because I want to show that it is okey to share, not to share, and feel sad about loosing ones hair. I also want people to be more aware and to help people remind themselves to check their body.


Can't say that I'm already used to not have any hair on my head, I actually almost jumped when I saw myself in the mirror and I had to wear a beanie to bed so I wouldn't get cold. Already looking forward for it to grow back next year.

Have a lovely day to all, with or without hair! :)

  • LIFE

Liker

Kommentarer