Goodbye Benidorm

Våre dager i Benidorm er over og vi har begitt oss ut på et nytt eventyr i Alicante. Her skal vi kose oss i 8 dager før vi reiser tilbake til Norge. Jeg har hatt det så gøy i Benidorm og det er kanskje mest av alt på grunn av fornøyelsespark og badeland. Vi har vært på stranda, spist masse god mat og noe dårlig mat (jeg endte opp med å bli matforgiftet og lå en natt med oppkast og diare). Vi har stappet i oss masse godteri og fått sansen for sukkerfri iste med smak av fersken.

Er du i Benidorm og ute etter å spise veldig god paella og drikke god sangria anbefaler jeg på det sterkeste å dra til La Cofradia. Personalet der var superhyggelig. Uten å betale ekstra fikk vi ansjos til forret og da vi var ferdig og skulle betale satte de en flaske med en likør på bordet som er typisk i Valencia for at vi skulle få smake. Det er god service! Vi var de eneste utelandske der og det ser jeg bare på som positivt. Om spanjolene drar dit må det jo være bra!


Stranda i Benidorm var veldg årleit og billig. Vi betalte rundt 13 euro for to senger og parasoll og det gir deg en billett som gjelder hele dagen på begge hovedstrendene.

Dersom du er rastløs av deg og trenger å tilfredsstille barnet i deg anbefaler jeg å dra til Terra Mitica og Aqualandia. Det ene er en fornøyelsespark med syke berg og dalbaner, mens det andre er badeland som har syke sklier og rolige. Jeg er redd for sklier etter at jeg var på badeland som liten og slo meg så flaut nok holdt jeg på å begynne å grine på første sklie vi skulle ta. Endte opp med å ta en sklie som er 33 meter opp i lufta og kan gi en fart på opptil 100 km/t, var ganske stolt da vi dro derfra.


Nå skal vi kose oss videre i Alicante. Her blir det nok for det meste late dager på stranden.


Har du vært på ferie eller skal? Fortell gjerne om din ferie! 😄

  • TRAVEL
  • Near Centro, Alicante, Spania

Liker

Kommentarer