A trip to botanical garden in Oslo

Hadde den koseligste dagen på lenge i går med min kjære venninne Elin. Vi har begge studert foto og i motsetning til meg er hun er så flink til å komme seg ut døren med kamera og ta bilder. Så etter at hun hadde vært i botanisk hage og tatt så mange fine bilder ville selvfølgelig jeg gjøre det samme. :)

Vi tok oss derfor en tur ut dit i går og knipset masse bilder av en haug med planter. Det var så utrolig koselig høststemning ute og det var så gøy å knipse litt bilder bare for hyggens skyld. Anbefaler på det sterkeste til de som ikke har vært der å ta seg en tur dit. Kafeen var veldig hyggelig, men hvis man er ute etter flere varianter med kaffe så selger de bare vanlig svart kaffe. Vi drakk kakaoen de hadde og den var veldig god. Smakte hjemmelaget og var sånn passe tykk. Når det er varmt nok til piknik er det en egen del av parken som er satt av til akkurat det.

I dag går turen hjem til mor for å ha litt jentetid med mor og søster og slappe litt av hjemme.

Ønsker dere alle en flott dag!

--------------------

Had the greatest day in a while yesterday with my good friend Elin, who is also a photographer. Compared to me, she's so good at bringing her camera outdoors and take pictures just for fun and after seeing some of the photo she took at the botanical garden in Oslo, I felt like doing the same with her.

I asked her to join me yesterday, and we took a photo trip there together. It was so much fun to just take tons of photos of all the plants. Looking forward to do some proper editing and maybe print out some of them and put them on the wall. When finished our photo tour, we sat down at the café to drink some hot cocoa and chat for a bit.

I recommend everyone to go there if you are in Oslo.

Today I'm heading home to my mum's to spend some quality time with my mother and sister. Looking forward to it!

Have a lovely day everyone!

  • LIFE
  • Near Sagene, Oslo

Liker

Kommentarer

kamillahaaland
kamillahaaland,
Åh, dit må jeg dra en gang!
nouw.com/kamillahaaland