...såg det ut såhär. Outfits med självgjorda ripped jeans och favvo tskjortan.
Hade varit hem till närpes en snabb sväng innan jag for tillbaka till stan på fredagskvällen med mamma, pappa och bekanta. Såg en sjukt bra show av KAJ på vasa teater och efteråt gick vi till Amarillo. 
På söndagskvällen när jag kom till stan igen unnade jag mig ett glas rosé framför en film.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag kom en del av mina kära tradegirls hem till mig för att äta sig mätta och för att förbereda tisdagens race. Började med att äta en asgod brunch där även våfflor ingick men som inte hann med på bild.
Pampasveckan är nämligen på intågande och vi ska delta i syhfilis-racet så vi har byggt och förberett allt som vi ska ha till våra utklädnader osv.
Här åvan ser ni också att vi har gjort en egen tskjorta, blev riktigt nöjda! Har planerat den jättelänge och nu äntligen har vi fått den. Så nu kan vi lättare hålla koll på varandra, haha.

Likes

Comments

Gokväll på er!

I fredags åkte jag hem till familjen och umgicks med dem hela kvällen, vilket känns som en evighet sen sist. På lördan hängde jag också med mamma hela dagen och var i några ärenden i närpes. Sen mot kvällen åkte jag tillbaka till stan och hämtade Johanna utefter vägen. Plockade även upp Josefine och Emma i stan innan vi åkte hem till Ida som skulle firas. Efteråt var det meningen att jag skulle åka hem men istället beslöt jag mig för att joina de andra tjejer som for till ollis, så kvällen blev längre än jag hade tänkt mig.

Idag är det en soff-söndag så jag har bara tagit det lungt och hängt lite med en kompis. Nu sitter jag klistrad framför Vampire Diaries med popcorn i handen och myser i filten, så som en söndagskväll helst ska se ut.

Likes

Comments

Söndagen spenderades till största del inne i lägenheten trots det fina vädret. Var ju bara tvungen att ta mig ut på en promenad så jag gick en sträcka på två kilometer längs strandpromenaden och över isen. Det var helt vindstilla och inte ett enda moln på himlen.

bild lånad av Josefine

I onsdags på kvällen befann jag mig i Filicia castle där de hade beerpong-turnering. Precis som på höstens turnering satt jag på åskådarbänken och hejade på dom andra istället för att spela.

bild lånad av Johanna

Torsdag, dagen då de populäraste biljetterna av alla skulle släppas - nämligen pampasbiljetterna. Otroligt hur folk krigar för denna papperslapp.
Johanna hämtade upp mig på morgonen och vi begav oss till ÅA där vi möttes av en låång kö. Fick sitta på golvet i 4,5h så rumpan var passligt sjuk när vi väl hade biljetterna i handen, haha. Tiden gick även förvånansvärt fort. Vi hade tänkt plugga tent men istället satt vi och pratade nonstop.
Har även skrivit in roliga saker att se framemot i kalendern. Jag och tjejerna ska bland annat vara med och tävla i ett race som är en del av pampasveckan. Är redan taggad!

Igårkväll fick jag nog av tentläsandet och for ut och hängde med polare istället. Tog Josefin med mig och for på lite förfest innan vi gick över gatan till leipis och halarkalaset. Dock inte alla gånger man kör nyktert och är hemma redan vid 23!

Likes

Comments

I lördags var det utgång med fina tjejer som gällde. Vi firade nämligen Josefine som har fyllt 20 bast. Hade en rolig förfest hos henne med gott att äta, drinkar, ölspel och prat. Senare gick vi och fortsatte kvällen vid ollis.

Likes

Comments

I torsdags var det dags för sitz, vilket var allt för länge sen sist. Den var riktigt rolig och eftersläppet var nästan ännu roligare. Däremot var man väldigt trött igår så jag låg i soffan och kollade youtube störta delen av dagen. Mot kvällen åkte jag hemhem och möttes av en good middag med familjen.

Började denna lördag med en ordenlig frukost och lite mera youtube innan jag nu ska gå ut och tvätta bilen. Sen är kvällen oklar, får helt enkelt se sen vad jag hittar på.

Likes

Comments

Igår var det vändagen och den spenderades självklart med fina vänner. Klockan åtta befann jag mig i skolan och redan vid tolv åkte jag hem. Även Josefine och Johanna kom med så vi drack kaffe och pratade om allt mellan himmel och jord i flera timmar.

Senare på kvällen åkte jag in till stan för att gå på bio med Ida. Vi såg såklart Fifty Shades Darker och den var såå bra! Efteråt gick vi till ollis en stund innan vi avrundade kvällen vid 00:30.

Likes

Comments

I slutet av januari var det dags för en vecka i Åre på Skiweek med Brobyggarna, en helt oförglömlig resa! Redan i slutet av september bestämde jag och Ida oss för att åka på resan och vi visste att det skulle bli en rolig upplevelse. Helt plötsligt blev det dags att packa väskan och dra. Vi åkte en söndagsmorgon över till Umeå och sen med buss vidare till Åre, dit vi kom fram kring åtta på kvällen.
På dagarna åkte vi i backarna och chillade i eventbyn före det var en helt insane afterski varje eftermiddag. På kvällarna var det baren eller stugfest som gällde.
På torsdagsmorgonen startade vi mot umeå och kom över till vasa vid halv tolv på kvällen, så det blev en låång dag.
Det blev intensiva dagar men vi hade verkligen såå roligt, levde life där! Trots några motgångar så hade vi det bra iallafall. Och vi fick jätte många nya vänner, pluspoäng! Kommer definitivt att åka igen nästa år.
Märkte sista dagen att jag inte hade tagit så mycket bilder vilket är synd men här får ni se några iallafall.

Likes

Comments

Igår efter 2 lektioner med handelsrätt åkte jag in till stan på fika med Johanna och Josefine. Vi satte oss på mysiga SweetVasa och njöt av delikatesserna.
Sen var jag bara hem en sväng och fixade mig innan jag cyklade iväg till Josefine. Hängde där några timmar innan vi gick till leipis på halarkalas och hade en trevlig kväll.
Idag var man inte så värst pigg efter gårkvällen men tog mig till skolan iallafall och kämpade igenom engelska lektionen. Efteråt packade jag snabbt väskan, diskade och for iväg hem till närpes. Har inga planer för helgen men det är också ganska skönt, att bara kunna ta det lugnt.

Likes

Comments

En längre tid har jag funderat på att klippa av en rejäl bit av svallet eftersom det blivit jätte slitet och tunnt i topparna. Så en dag i förra veckan kom Johanna till mig innan skolan och tog fram saxen. Vet inte exakt men minst 15cm klippte vi av. Är sååå nöjd!! Trodde det skulle kännas jätte konstigt och ovanligt men jag har inte alls tänkt på det. Håret känns bara så friskt och tjockt nu.

Likes

Comments