2013's-2014's och förmodligen 2015's bästa låt enligt mig. Vet helt ärligt inte ens själv vad som gör den så bra, vet bara att den är det. Förmodligen för att den väcker gamla känslor, både bra och mindre bra. 
It nev
er gets old...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kändes riktigt bra ikväll faktiskt! Så jävla skönt att se framsteg och att arbetet man lagt ner lönar sig tillslut. Längtar något sjukt till tävlingssäsong!


Likes

Comments

Blev inget gym idag som jag planerat. Huvudvärken vann.. Drog mig iallafall upp och tog en promenad på 1 timme och åker snart iväg för att träna hundarna. Lite får man röra på fläsket iaf!


Likes

Comments


Likes

Comments

Träning när den är som bäst, tillsammans!Likes

Comments

Och nu har vi kastats in i ett nytt år. "Nytt år nya möjligheter" sägs det. Visst är det det, men man har alltid chans till nya möjligheter. För varje sekund som går kan du ändra på det du inte trivs med. Men skönt är det att man får känslan av att börja på en oskriven bok. En bok där du bestämmer vad som ska hända.
Början på min bok 2015, har börjat bra. En motiverad start och jag är så taggad på att få komma igång med träningen och sätta mina mål i skolan!
Make your book a bestseller
Page 8 of 365

Likes

Comments