Vecka 2

Uncategorized

Dags för en ny vecka och dags för att lägga upp en ny plan!

Jag älskar att planera, göra listor och det är även mitt främsta tips för att få tillbaka motivationen, att följa upp och/eller kunna bocka av. Varje ledig dag så gör jag en lista, det kan vissa dagar vara väääldigt få saker medan andra dagar kan det istället vara fullspäckat, lite beroende på vad som finns att göra och självklart beroende på ork men lediga dagar startar alltid med en kopp kaffe och en "att-göra-lista".

MÅNDAG:

En ledig dag då vi ska försöka hinna med ett par punkter på ”hus-listan”. En trip till IKEA för att handla extra gardinstänger och upphängningsmaterial för att kunna förlänga våra gardinstänger i vardagsrummet. Förbereda matlådor osv inför jobbvecka och sen blir det bara mys med ansiktsmask för min del. Och får inte glömma att beställa mat!

TISDAG:

Jobbdag för oss båda, varav jag kör ett 12-timmarspass och sover sen hemma hos mamma & pappa. Så jag ska helt klart passa på att ta ett långt bad där innan läggdags.

ONSDAG:

Jobb 5.30-10 -inventering som gäller och ska även få jobba tillsammans med min syster, skoj! Riktigt kort dag så sen ska jag hem och göra något vettigt, bocka av lite mer på listan troligtvis. Vill få klart allt som är ”invändigt” så snabbt som möjligt och framförallt passa på nu när det är tråkigt väder ute.

TORSDAG:

Ledig dag för min del, se till att det finns matlådor till helgen. Inga riktiga planer egentligen.

FREDAG-SÖNDAG:

Jobbhelg! Vilket betyder att jag kommer hem från jobbet, lagar/äter middag och efter det brukar det mestadels bli mys i soffan. Men nu ska vi försöka göra något här hemma varje kväll eller så ofta ofta som möjligt i alla fall. Även om det bara handlar om att rensa en låda eller måla om ett bord eller liknande.


Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw