Västkusten

Uncategorized, PHOTOS, SUMMER20

Hallådär!
Jag som skrev att jag skulle vara mer aktiv.. Vilken bluff. Vi har gjort en hel del utflykter hittills på semestern vilket har resulterat i att jag har lämnat allt som har med internet, sociala medier osv att göra åt sidan. Det har varit så skönt!

Nu har vi i alla fall kommit ner till västkusten eller ”bästkusten” som vi är så många om att vilja kalla det och jag håller bara med. Jag älskar att vara här och jag vill nog fasiken fortsätta att åka hit varje sommar tills att jag blir riktigt gammal. Här trivs jag.. I det salta vattnet, de fantastiska långa stränderna och det lite mer gulliga samhället.
Ett sommarhus här om ett par år vore inte så tråkigt alls faktiskt.
Vi åkte ner hit tillsammans med Fanny och David och så bor vi nu här i en liten stuga, redan igår första dagen/kvällen så hann vi med att gå ner till stranden för ett litet dopp, blev middag på en pub i närheten och en massa spel och ett par glas vin sen ”hemma” på verandan.

Imorse drog jag med mig Emil på en kort morgonpromenad innan det var dags att gå hem igen för att äta frukost och förbereda oss för stranden.
Nu, tre dopp senare i vattnet och med lunchen i magen så ska det bli skönt att bara ligga och lata sig på en handduk i sanden. Som sagt, här trivs jag!

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw