Två timmar senare

Uncategorized

Välkommen till denna morgonens/förmiddagens början...

Två timmar har jag suttit vid mitt skrivbord nu, inne på min andra kopp kaffe och har förberett ett par inlägg till er. Har även hunnit kolla igenom halva plantagens webbsida då jag inför lördagens visning väldigt gärna vill hinna sätta mig och plantera lite nya blommor i rabatten. Samtidigt så är det fortfarande rätt kallt här om nätterna och jag vill heller inte att djuren häromkring ska hinna äta upp dom alla tills dess.

Jag har hunnit köra en maskin med disk, plockat undan i köket och håller just nu på med en liten mat-lista. Tanken är att hinna preppa en hel del mat nu i förväg för att bara behöva värma på när vi kommer hem från jobbet. Blir så himla sena middagar för det mesta annars.

Next up blir till att göra en lista på vad som ska hinnas med innan lördagens visning, inte så mycket egentligen utan bara olika typer av städ, byten av handdukar, påslakan m.m. Köpa nya färska buketter med blommor bland annat.

Jag gillar ändå den här grejen med att vi faktiskt har haft så många privata visningar här hemma redan, hela 10 stycken sammanlagt och nu har vårar lilla hus legat ute i 15 dagar, 14 och 4 timmar för att vara exakt.. Vi har nog aldrig haft det så rent och städat (så länge) och jag trivs så himla bra, inte oväntat alls men det är även så enkelt nu att hålla efter hela tiden också när vi redan gjort själva grovstädet.

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw