torsdagsplaner

Uncategorized, Food, PHOTOS

FRUKOST!

Startade dagen med att göra kaffe och blanda en smoothie till Emil innan han åkte iväg till jobbet, satte mig sen själv med en kopp kaffe innan jag gjorde ordning en ordentlig frukost till mig själv. Är ju som sagt ingen riktig frukostmänniska, inte för tidigt i alla fall så därför avvaktade jag lite med att göra iordning den. Blev ett stekt ägg, spenat, tomater och en smoothie innehållande hallon, vinbär, jordgubbar, banan, havredryck, pumpakärnor, linfrön, havregryn och tillsist lite vetegräs.



Måla bordet.

Vardagsrumsbordet ska målas på ett tunt lager då det har blivit lite slitet nu när vi har använt det som matbord också.. Det blir tyvärr lätt så när det blir sen middag nästan varje dag eftersom att vi båda jobbar sena kvällar.

Allmänhetensåkning

Klockan 16.00 ska jag stå på isen igen för första gången på väldigt länge så det ska bli riktigt kul faktiskt, ska åka tillsammans med min syster och hennes två grabbar och sen kommer pappa direkt från jobbet också. Blir lite familje-kvalitétstid blandat med skoj och "träning".

Så innan dess blir det lite småfix här hemma, lunch och sen strax innan tre bär det av till Mariefred och mot ishallen. Ska fixa något mellis som jag kan stoppa i mig direkt efter vi varit på isen sen också så att jag har det med mig. Efter det blir det raka vägen hem för att laga middag, hoppa in i duschen och sen på med en ansiktsmask.


Nu sätter vi igång med dagen!

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw