The ordinary

Uncategorized, Shopaholic, PHOTOS

Inlägget innehåller sponsrade länkar.

Jag nämnde ju i det tidigare inlägget att jag var och hämtade ut ett paket från Lyko igår, i paketet fanns bland annat produkter från The ordinary. Jag beställde nämligen tre ansiktsprodukter från den serien som fanns att köpa som ett kit. Har varit riktigt sugen ett bra tag nu på att prova deras produkter och nu kände jag att det var dags för nu har jag ändå provat det mesta som finns på marknaden känns det som i ansiktsväg och inget ger riktigt det resultatet som jag söker.

Sen beror det självklart på mycket annat än bara produkterna som jag använder till ansiktet. Jag har alltid haft problemhy om jag får kalla det så, mycket finnar som poppar upp som blåbär i skogen. Sen har det gått i perioder från att jag var väldigt ung, först var det mest bara små knottror men massor av dom, sen har jag haft väldigt oljig hy men som även kan bli toktorr. Otroligt blandat i vissa perioder.
Många gånger har det berott på stress och ibland pga vad jag äter om det varit en lång period där jag ätit sämre. Nu har jag ändå en väldigt bra fas vad gäller hyn så jag ska försöka ta väl hand om den.

Köpte ju som sagt dessa i ett kit och det kan ni hitta till om klickar HÄR!
Eller så kanske du hittar något annat kit som du känner passar dig bättre.

Den här ”masken” är jag otroligt spänd på att testa så ska nog göra det redan ikväll faktiskt. Har hört och sett så mycket om den, mestadels bra men även att den kan svidas något riktigt ordentligt så det ska bli riktigt spännande att testa!

Beställde även hem min absoluta favoritmascara som är från xlash. Älskar denna, fransarna håller sig böjda hela dagen utan att du ens behöver böja dom och det känns verkligen som att fransarna får näring. Har använt mig av denna i säkert 3 år nu och det är mitt enda riktiga ”go-to” smink.

Gillar

Kommentarer

srundstrom
srundstrom,
Inget jag lagt märke till. Du får stressa lagom, äta och sova ordentligt! 🥰
nouw.com/srundstrom
  • Instagram
  • Nouw