syrener i stora buketter

Uncategorized, PHOTOS, SUMMER20


Äntligen kan man pusta ut efter denna dag.. Vilket har varit en jättebra dag på alla sätt och vis. Jag vaknade tidigt imorse, långt innan Emil vilket är helt okej för min del eftersom att han ändå inte vaknar så lätt så kan jag gå upp, göra mig i ordning utan att behöva tassa runt på tå. Jag lockade håret, tog min tid i badrummet, smorde in ansiktet och på med lite mascara sen kände jag mig redo för dagen. Tog min första kopp kaffe för dagen ute i trädgården innan jag plockade stora buketter med båd lila och vita syrener. Både doftar så gott och är underbart fina, framförallt i stora buketter!

Två-tre timmar senare när klockan var runt halv tio hade även Emil vaknat och gjorde mig sällskap ute i trädgården och där blev det kopp nummer två för mig. Kan inte annat än att älska dessa lediga helgmorgnar, önskar att det var fler av dom bara såklart.
Vi åkte iväg en sväng till IKEA för att köpa på oss lite mer förvaring, blev två stycken "Billy" som vi senare under eftermiddagen har byggt ihop och sedan fyllt. Det är en hel del som fortfarande inte riktigt har fått sin egen plats än men dit kommer vi, sakta men säkert. Lite ledigt vill vi ju ha när vi äntligen är "klara" med stugan nu. Men ser verkligen fram emot den dagen som vi kan känna oss helt klara här i mellanlandningen.

Nu blir det ut på en kvällspromenad innan vi myser ner oss i soffan till någon film, god kväll!

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw