sushi och långpromenad

Uncategorized

Snart dags för sängen men innan dess ska jag tappa upp ett varmt bad och bara lägga mig och slappna av ett tag..

Har dukat upp för en liten spa-kväll på handfatet med ansiktsmask, bubbelbad och sen ska jag även fixa till mina ögonbryn. Det är dags nu igen, var ett par veckor sedan som jag fixade brynen så nu börjar stråna stå åt alla håll och kanter igen och jag vill försöka hålla ansiktet borta från smink så mycket som jag kan nu när solen tittar fram. Då är mitt bästa tips att fixa brynen, det gör så mycket för ansiktet och helt klart det viktigaste för mig i "skönhets väg".

Ikväll blev det en långpromenad med pappsen efter att vi ätit sushi ute på altanen och sen avnjutit en varsin kopp kaffe där också, skönt med dessa kvällar alltså. Och det bästa av allt är väl att dom precis har börjat, vi har flera veckor kvar!

En liten avstickare..
Tröttsamt när vi får mail från mäklaren som nu har fått agera någon slags medlare eftersom att köparna anser att tomten inte var "städad" och för att det var spindelnät i småstugorna..
Angående tomten så har vi endast lämnat kvar sådant som vi tidigare pratat med köparna om att vi skulle lämna för att dom sen skulle kunna nyttja dessa saker.
Vad gäller spindelnät i gäststugorna så är det som sagt gäststugor och under somrarna skulle du behöva "rensa" uppemot varannan dag för att kryp inte ska synas till.

Trist dock att dom ej hört av sig till oss direkt utan endast till mäklaren.. Hennes uppdrag är för det första redan avklarat och för det andra så skrev vi papper för en vecka sedan nu. Kan tycka att detta är något som dom borde hört av sig om till oss omgående eftersom att dom åkte till huset direkt efter att vi skrev papper. Jättetråkigt..


Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw