snart till salu

Nu dröjer det inte länge till innan vårt lilla fritidshus ligger upp på hemnet.

Spänningen är olidlig och förväntningarna.. Vad ska man förvänta sig? Vågar man hoppas? Nej, som det ser ut just nu så vågar varken jag eller vi hoppas på för mycket. Vi lägger ut det och hoppas helt enkelt på det bästa och för oss är det absolut ingen stress över att få det sålt på momangen heller.. Det får gå som det går!

Självklart så finns det ju en inre förhoppnings, så är det väl alltid med allt men sen väljer man lite själv om det ska få "ta över" eller inte. Väljer att bara iaktta för tillfället och det är nog bäst så för att inte bli besviken. Väl medveten om att det kan ta tid det här men som sagt så gör vi ett försök. Går det inte som tänkt direkt så blir vi kvar här ett tag till och går det över förväntningarna så bor vi nog snart hemma hos mina föräldrar istället.

Jag tänkte iallafall att ni skulle få ett kik på hur det ser ut hemma hos oss just nu, passade på att ta en hel del bilder själv efter att fotografen varit här. Det var ju så nystädat, fräscht och fint då och är fortfarande i och för sig..

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw