September

Uncategorized, PHOTOS, SUMMER20

Sommaren är officiellt över nu när även augusti har passerat och det känns rätt okej, jag har fått ut så mycket av sommaren det här året och har skapat så många nya minnen tillsammans med familj och vänner. Det har varit en underbar sommar samtidigt som det har varit riktigt frustrerande många gånger..
Frustrerande med tanke på vår boendesituation just nu och hur det inte har gått framåt alls på ett bra tag, missförstånd hit och dit och sen bara väldigt stillastående i semestertider såklart.

Men mest har sommaren varit riktigt bra bara, började med ett par dagar hemma och på golfbanan innan vi tog med oss min systers killar till Vildmarkshotellet och gick på Kolmården en hel dag. Både vi och grabbarna var tokslut efter den vistelsen med övernattning och en heldag inne på djurparken.
Vi åkte iväg på en liten roadtrip bara jag och Emil, köpte oss en luftmadrass till bilen och sov där ett par dagar, gick på loppisar och besökte en massa olika second hand butiker. Sen blev det en avslutningsnatt på hotell med frukost och lite lyx innan det var dags för oss att vända bilen hemåt igen. Kropparna var lagom möra efter att inte ha kunnat sova raklång i bilen och med noll faciliteter under ett par dagar. Men vi hade hur mysigt som helst och vi behövde få koppla bort och få vara själva ett par dagar.
Vi var hemma i en-två dagar innan bilen tog oss ner till västkusten och Falkenberg tillsammans med två kompisar, där spenderade vi nästan en vecka av sommaren i en stuga. Vi hade det så så himla bra, tur med vädret, otroliga dagar på stranden, morgonpromenader längs vattnet och sena kvällar vid stugan.. Och sällskapet, snälla rara vilket toppengäng vi blev. Inte förvånad alls faktiskt. Perfekt!
Vi har åkt vattenskoter, vi har spelat en jäkelens massa golf, Emil har flugit flygplan, yatzytärningarna har gått varma, grillmiddagar, luncher på stranden, ätit oss mätta på jordgubbar från trädgården, provsmakat mamma´s hembrända vin klockan 9 på morgonen och vi har suttit och solat i en barnpool.

Kort kort kort om min sommar i stora drag och vilka minnen som har skapats..
Bästa av allt är att vi har dokumenterat en hel del också med hjälp av en engångskamera som vi införskaffade oss precis innan vi gick på semester, dessa bilder har vi nu framkallat och jag tänker att jag delar med mig av några favoriter.


Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw