☑räcket i trappan

Uncategorized, PHOTOS, FLYTT2020, HOME

Hej på er, hoppas att ni har en bra dag!

Jag är på jobbet just nu och har precis gått på lunch, idag blir det full rulle med leverans på jobbet vilket är riktigt skoj. Massor med nyheter och massor att göra, det är så jag gillar att ha det och det är då jag jobbar som bäst!

Lovade er före och efterbilder på räcket som var helgens stora projekt on nu ska ni få se!

Här har vi det innan, såhär såg det alltså ut från början, grönt och ostadigt och själva ledstången gick inte ens hela vägen ner. Passade inte alls ihop med huset som är ett klassiskt rött med vita knutar. Jag ville ha ett vitt, nytt och fräscht räcke med ledstång hela vägen såklart.

Närbild på hur gammalt och tråkigt det var och sedan när vi hade rivit ner de gamla gröna stolparna..

Och här till det slutliga resultatet, vitt och fräscht och jag tänker bara på hur fint det kommer att bli när allt runtomkring börjar slå ut och blomma. När bakgrunden blir riktigt grön och rosorna på buskarna slår ut. Tror faktiskt att det kommer bli riktigt fint och jag är otroligt nöjd med resultatet!

Här på stolpen ska det som sagt målas ett lager till och sen funderar vi på att sätta dit någon form av lykta ovanpå för att få lite extra ljus eller varför inte någon kruka med blommor.. Det återstår att se!

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw