preppar och bockar av

Uncategorized

Wow, klockan är mycket nu och jag har varit igång sen klockan 8 imorse!

Började morgonen med att dricka en kopp kaffe i sängen samtidigt som jag kollade lite youtube och bara tog en lugn morgon, gick upp och startade en brasa sen innan det var dags för frukost. Efter det har jag målat första lagret vitt på bordet, tror verkligen att det kommer att bli riktigt snyggt och passa in bättre här i vårt lilla kök. Tycker att det är alldeles för mycket brun/orangea trägrejer här hemma. För mig räcker det gott och väl med golvet och dörrarna. Så resterande möbler i hemmet har jag faktiskt målat om. köksbordet är det enda som är kvar om man säger så men inte länge till.

Efter det så har jag haft inpackning i håret, rostat kikärtor, preppat lite annan mat till matlådor och middagar och det gör jag fortfarande faktiskt. Har både quinoa och matvete som står och puttrar på spisen just nu. Jag har hunnit med att baka kokostoppar också så det tänker jag att jag ska fika med strax faktiskt.

Sen blir det nog (om jag hinner) till att måla bordet ett lager till, vill ju bara att det ska bli färdigt så snabbt som möjligt. Funderar även på om jag kanske skulle hinna med att sy gardinerna till vardagsrummet.. Vi får se helt enkelt.

Dags att ta av kastrullerna från plattorna, vi hörs!

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw