old man

Uncategorized

Gammelgubben har fyllt 30!

Tänk att min bästa vän och stora kärlek i livet har fyllt 30 år och jag har fått äran att uppleva och fira den dagen tillsammans med honom. Lycklig!

Den 17 Maj gick jag upp extra tidigt innan jobbet för att ge honom en välförtjänt frukost på sängen, jag gjorde en liten minitårta och hällde upp alkoholfritt bubbel. Såklart det ska firas när man fyller år. Sen väckte jag honom med skönsång framförd av mig, ett gäng pussar och ett kort fullt av överraskningar. Ingenting stod i klartext utan han fick "hitta orden" och gissa sig fram till vad som väntas..
Pussar och kramar tillsammans med frukost på sängen innan det var dags för oss båda att röra oss till jobbet. Det blev senare god middag och bara massor med mys i soffan på kvällen och det var han så nöjd med. Det lilla kan ibland vara det absolut bästa.

Kalas har det varit många gånger för den här killen då både hans föräldrar och mina plus min storebror varit på middagsbesök och det tackar vi för då vi även fått hjälp med fix både inne-/utvändigt på samma gång. Vi har haft många trevliga kvällar och dagar på senaste tiden och det är alltid himla mysigt och skoj med besök!

Nu i helgen firade vi hans födelsedag tillsammans med vänner här hemma hos oss, det blev brännboll på tomten, bad nere i sjön för vissa och storslagen paketöppning med en piñata som avslut! En heldag i gott sällskap och dagen bjöd till och med på bra väder trots att regn var utlovat sen många dagar tidigare. Vi hade tur med vädret kan man säga!
Inte förrän vid hemgång för de flesta började det regna men då hade vi redan suttit under taket på baksidan i flertalet timmar så det gjorde oss inte ett dugg faktiskt. Tack tack tack för vädret och för en grym dag tillägnad honom♥

Grattis än en gång älskling, ingen är lyckligare än jag för att få dela dagarna med dig!

♥ ♥ ♥

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw