nu längtar jag

Uncategorized, Outfits

Oj oj oj vad jag ser fram emot sommaren nu, längtar ihjäl mig till semester. Inte just för att få vara ledig utan mest för att få tid till att spendera dagar med de jag tycker om allra mest. Min familj och mina vänner. 4 veckor i sommar som jag bara ska få njuta, bara få vara, hänga på nya uteplatsen, dricka rosé på en uteservering, äta mjukglass som smälter ner längs handen, sandstränder och så mycket mer.

Vi bokade faktiskt både en utlandsresa och en trip ner till västkusten i förra veckan, det är inte en riktig svensk sommar om jag inte får bila ner till västkusten för att gå på stranden och sitta på en klippa tills solen går ner. Och att jag i år ska få göra det med livets kärlek är som att en gammal bortglömd dröm besannas <3

Ett litet urdrag från förra sommaren och semestertider..

Västkusten

"Jag och mamma körde igång direkt med en sväng neråt landet för lite sandstrand, fotografering och ordentlig "slapptid" bara. Semester på riktigt med andra ord trots att vi bara var borta ett par nätter. Självklart så besökte vi även Gekås, det är ett måste! I familjen så har vi varit där många år i rad och har man inte varit där än så får man inte ha någon åsikt om det riktigt. Det är inte som på tv, det kan jag lova. Det är kul! Helt ärligt så älskar jag det men jag är ju lite av en sån tjej som älskar rea och när man kan fynda, speciellt när det faktiskt är saker man behöver och faktiskt gillar. Inte bara skit helt enkelt.

Mamma och jag hade underbara kvällar vid stugan och nere på stranden med ett varsitt plastglas innehållande rosé, bara promenera runt, sitta och lösa korsord tillsammans och fota såklart, vilket vi båda gillar att göra. Det är perfekt när man är med mami, på alla sätt och vis!"

Gillar

Kommentarer

  • Instagram
  • Nouw